Soseaua Mihai Bravu 172, Bucuresti
Specialitatea Protetica Dentara
Experienta +18 ani

Fondatorul Dr. Octavian Zgarcea

Medic Specialist

In momentul in care am absolvit facultatea am depus un juramant. Cand am inceput sa practic stomatologia am avut un singur obiectiv: sanatatea pacientului trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc! Consider ca m-am tinut de cuvant si continui sa fac acest lucru in munca mea de zi cu zi.

Dupa un rezidentiat finalizat cu succes in protetica, am inceput sa activez in domeniul meu favorit de specialitate, intr-o clinica din Chisinau. Bazele importante au fost cladite aici, insa pasiunea mea pentru stomatologie crestea constant. Mi-am indeplinit visul in momentul in care am devenit asistent universitar la Catedra de Protetica Dentara si Implantologie, unde am predat timp de 12 ani. "12" pare o cifra mare, insa in acest domeniu totul se schimba iar un doctor responsabil simte mereu nevoia de evolutie si perfectionare. Drept urmare, in 2010 am pus bazele clinicii dentare "Every Dent" din Chisinau, un proiect de succes si apropiat inimii mele, care mi-a marcat cariera intr-un mod pozitiv.

Momentul schimbarii a reaparut si am considerat ca Bucurestiul imi poate deschide portile de care am nevoie in cariera, atat in calitate de om cat si in calitate de doctor stomatolog. Cabinetul meu este mereu la dispozitia voastra!