Soseaua Mihai Bravu 172, Bucuresti
resorbtie osoasa

In ultimii ani s-au facut numeroase studii cu privire la actiunea plasmei asupra vindecarii postoperatorii si mai ales asupra regenerarii tesuturilor. Astfel s-a ajuns la ideea ca "plasma este viitorul" in materie de regenerare a tesuturilor.

Sangele uman este format din plasma si elemente figurate, adica globule albe, rosii si trombocite.

Cand apare orice fel de rana in organism, sangele are rol in vindecare prin intermediul celulelor pe care le contine.

In clinica noastra, plasma este obtinuta din sangele propriu printr-un procedeu de centrifugare folosind sistemul PRGF Endoret, cel mai avansat din acest domeniu.

Tot ce ne trebuie consta in mai putin de 50 de mililitri de sange. Pentru a va face o idee, atunci cand donati sange, vi se preleveaza 450 de mililitri.

Cum actioneaza? Se foloseste doar plasma ca material singular sau plasma amestecata cu os?

Plasma se poate folosi singura, insa, pentru un rezultat mult superior, aceasta se foloseste amestecata cu os. Suntem de parere ca cel mai bun este osul prelevat de la pacient si de aceea incercam sa il folosim cat mai mult cu putinta.

Avem rezultate excelente folosind acest sistem PRGF, astfel ca si pacientii care prezinta resorbtii osoase masive pot beneficia de inserarea implanturilor in aceeasi zi cu aditia osoasa, totul fiind posibil datorita factorilor de crestere prezenti in plasma care ajuta la formarea de os nou.

Procedura de sinus lifting a devenit astfel mai usoara fiindca obtinem inca din prima zi o stabilitate buna pentru implanturile inserate.

Cel mai mare avantaj este reprezentat de faptul ca plasma este un produs 100% autolog, deci nu va exista posibilitatea ca organismul sa genereze reactii de corp strain.